Kragujevac: Mobilni autobus za vakcinaciju na Trgu kod krsta

Vakcinalni punkt u autobusu danas i sutra, 21. i 22. juna, od 10 do 17 časova nalaziće se na Trgu kod krsta. Građanima su u ovom mobilnom punktu za imunizaciju na raspolaganju kineska vakcina Sinofarfm i Fajzer.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.06.2021.

10:30

Kragujevac: Mobilni autobus za vakcinaciju na Trgu kod krsta
Foto: TV Kopernikus

Iz Gradske uprave poručuju da mobilni vakcinalni punkt predstavlja želju i dodatni napor grada Kragujevca, odnosno Štaba za vanredne situacije, da na najbolji mogući način omogući postizanje kompletnog imuniteta, a posebno mladih od 18 do 30 godina.

Pokretni vakcinalni punkt narednih dana obilaziće različite delove grada, Šumarice, Veliki park, sportske objekte, lokacije ispred tržnih centara i mesta gde se okupljaju mladi, a tokom trajanja Arsenal festa od 24. do 26. juna nalaziće se ispred Kneževog arsenala, prenosi infokg.rs.

Inače, vakcinalni punkt u hali "Gordana Goca Bogojević" u Velikom parku zatvara se danas, dok će u Šoping centru "Plaza” biti otvoren do kraja juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: