Dobre vesti za mlade Kragujevčane: Stižu omladinske kartice VIDEO

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade pripremili su paket pogodnosti za mlade.

Izvor: B92.net/TV Prva

Ponedeljak, 03.10.2022.

12:53

Dobre vesti za mlade Kragujevčane: Stižu omladinske kartice VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

Reč je o omladinskim karticama.

Svi mladi od 16 do 30 godina mogu da konkurišu za ove kartice, a radi se o pogodnostima pri kupovini ili ostvarivanju nekih prava prilikom lečenja, zabava, na zatvorenom bazenu...

TV Prva je razgovarala sa pomoćnikom gradonačelnika za omladinu Stefanom Jovanovićem koji je objasnio razloge za uvođenje ovih kartica.

"Ove kartice se uvode najviše da bi se unapredio položaj mladih. Želimo da obogatimo njihov društveni život. Mladi Kragujevčani će imati određene pogodnosti na određene usluge i dobra koja su potrebna za njihove svakodnevne aktivnosti. Veliki je odziv pranih lica iz javnog, ali i privatnog sektora koji se bave određenim nadležnostima od interesa za mlade ljude, tako da mislimo da je cela akcija svrishodna i da će biti prijavljen veliki broj mladih", rekao je Jovanović.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: