U Jagodini je jedna posebna pekara: Da krenemo sa slatkišima naš dan VIDEO

U Jagodini postoji jedna posebna pekara u kojoj rado pazare mnogi i kažu Jagodinci da je baš na glasu.

Izvor: B92, TV Prva

Utorak, 20.04.2021.

09:44

U Jagodini je jedna posebna pekara: Da krenemo sa slatkišima naš dan VIDEO
Foto: TV Prva printscreen

Vlasnik Zoran Petković pekare objašnjava kako se priključio akciji skupljanja sredstava za malog Gavrila.

"Mi smo početkom marta krenuli sa tom akcijom, na početku je išlo stidljivo, ali kako se pročula vest da mi to radimo, sve više i više ljudi se uključilo. Čak i naši dobavljači su krenusli sa donacijama prema nama."

Da li novac ide u kasu ili u kutiju za Gavrila?

"Sav novac od proizvoda koje smo namenili za humanitarnu akciju ide u kutiju, nakon nekog vremena novac se upljaćuje na račun humanitarne organizacije", odgovara Zoran Petković.

Mali Gavrilo je iz Kragujevca, živi sa roditeljima, ima samo 7 meseci, boluje od spinalne mišićne atrofije tipa 1. Njemu je potrebno oko dva i po miliona evra da bi se izlečio. Prikupljeno je do sada oko milion, idemo sad dalje.

Opširnije pogledajte u video-prilogu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: