Prvi reket sveta uputio poruku podrške legendi čačanske košarke

Prvi reket sveta Novak Đoković uzvratio je ranije upućenu poruku podrške legendi čačanske ali i srpske košarke Radmilu Mišoviću (77) sa Olimpijskih igara u Japanu.

Izvor: B92

Sreda, 28.07.2021.

13:00

Prvi reket sveta uputio poruku podrške legendi čačanske košarke
Foto: RINA

U društvu proslavljenog evropskog košarkaškog trenera Božidara Maljkovića, Nole se obratio Mišoviću rečima:

"Veliko poštovanje , Radmilo, dug život vam želim, da pobeđujemo svi zajedno. Veliki pozdrav iz Japana od celog Olimpijskog tim.Veliki pozdrav".

Proslavljeni AS pored zapadne Morave ranije je poslao poruku podrške svim selekcijama Srbije koje nastupaju na Olimpijskim igrama u Japanu, prenosi RINA.

"Poštovani predsedniče, dragi prijatelju, šaljem vam ovu poruku da pozdravite sve sportiste koji putuju u Tokio, i ujedno da im poželim da osvoje medalju. Posebno se obraćam Noletu Đokoviću, pravom vođi koji je navikao da se bori, da iz poraza doživi najveće pobede. Srećno svima živela Srbija", kazao je u izjavi Mišović.

Inače, najbolji teniser planete Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju, nakon što je u dva seta, rutinski, pobedio Španca Alehandra Davidoviča Fokinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: