Vidno uplašenu decu roditelji su odveli kući: Dojave o bombi stiglo u više škola u Čačku

Učenici širom Srbije opet nisu imali mirno jutro jer u škole širom države ponovo stigla dojava o postavjenoj bombi. Jedna od dojava na mail adresu stigla je i u Osnovnu školu Tanasko Rajić u čačanskom naselju Ljubić u toku prvog časa.

Izvor: RINA

Ponedeljak, 29.05.2023.

11:01

Vidno uplašenu decu roditelji su odveli kući: Dojave o bombi stiglo u više škola u Čačku
Foto: RINA

"Nastavnici i učitelji su odmah decu izveli iz učionica u školsko dvorište. Obavešteni su roditelji dece prvog i drugog razreda da decu koja su vidno uplašena odvedu svojim kućama. Stariji su nakon završenog uvidjaja i provere vraćena na časove i redovnoj nastavi. Zbog svega što se dogodilo u školi u Beogradu, svaki dodatni stres nam još teže pada. Sikiramo se, jedva čekamo da deca odu na raspust", kazao je jedan od roditelja za agenciju RINA.

Dojava o lažnoj bombi pored OŠ "Tanasko Rajić" stigle su i u OŠ "Sveti Sava", OŠ "Milica Pavlović", OŠ "Ratko Mitrović", Specijalna škola "1. novembar" kao i u školama u Gornjem Milanovcu i to OŠ "Kralj Aleksandar", OŠ "Sveti Sava", OŠ "Desanka Maksimović", OŠ "Momčilo Nastasijević" i srednja Tehnička škola.

Na lice mesta izašle su policijske ekipe koje će izvršiti uviđaj u navedenim školama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: