Vatrogasci sekli vozilo da izvuku vozača FOTO

Vozač koji je tokom jutarnjih sati na starom putu od Čačka ka Kraljevu prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom zadobio je teže telesne povrede i hospitalizovan je u opštoj bolnici u Čačku.

Izvor: B92

Utorak, 11.01.2022.

10:58

Vatrogasci sekli vozilo da izvuku vozača FOTO
Foto: RINA

"Pacijent je hospitalizovan na odeljenju ortopedije, zadobio je povrede butine kosti i trenutno je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen", potvrdio je za Rinu direktor bolnice u Čačku dr Miroslav Sretenović.
Foto: RINA
Prema rečima očevidaca od siline udara na putničkim vozilu aktivirali su se vazdušni jastuci, a vatrogasci su sekli vozilo kako bi vozača izvukli napolje, da bi ga potom ekipe Hitne pomoći odmah prevezle u bolnicu.
Foto: RINA
"Udes se desio na Vojinovića brdu, i to je jedna od najkritičnijh tački na ovoj deonici. Često dolazi do saobraćajnih udesa, a najčešći uzrok je velika brzina i nepropisno preticanje. Kolovoz jutros je zbog snežnih padavina bio poprilično klizav i možda je to i doprinelo ovom udesu ", rekao je jedan od očevidaca.

Autobus koji je učestvovao u udesu prevozio je radnike, a u trenutku kad se vraćao iz Kraljeva u njemu nije bilo putnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: