Čačak - Hronika - B92 Lokal

Spor završen posle skoro godinu dana: Probušio joj gumu na "mercedesu", pa završili na sudu

Pred Osnovnim sudom u Čačku D. P. iz ovog mesta i njen sugrađanin P. T. sporazumeli su se da spor reše mirnim putem.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Ona je, inače, tužila Predraga tereteći ga za krivično delo uništenja i oštećenja tuđe stvari, navodeći da je tuženi 7. marta prošle godine u 21.40 sati, u Rajićevoj ulici u centru Čačka u uračunljivom stanju i sa umišljajem, oštetio automobil marke "mercedes", vlasništvo privatne tužilje, na taj način što je nožem probušio zadnju levu gumu vozila.

"Meni je zaista krivo i neprijatno zbog svega ovoga, rada sam da povučem privatnu krivičnu tužbu ukoliko okrivljeni prihvati da naknadi štetu. Ja bih u tom slučaju njemu dostavila račun pa sam saglasna da se povuče tužba. Drugih troškova nemam, ne potražujem troškove postupka", izjavila je tužilja pred sudom.

Ona je upozorena da će u tom slučaju morati da plati taksu na tužbu i na odluku u ukupnom iznosu od 1.370 dinara, taksu na tužbu od 980 i taksu na rešenje od 390 dinara, sa čim se tužilja saglasila.

Izjašnjavajući se o predlogu tužilje, okrivljeni je na sudu naveo: "Zaista priznajem svoju krivicu, ja sam sam otišao i prijavio se u SUP. Meni je krivo, to je bio jedan trenutak mog afektnog stanja. Saglasan sam da platim štetu i trošak na taksu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.