Policija u Čačku zaustavila dvojicu bahatih vozača: Jedan vozio drogiran, drugi pijan

Pripadnici saobraćajne policije u Čačku isključili su iz saobraćaja dvojicu muškaraca koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci.

Izvor: RINA

Nedelja, 10.10.2021.

14:20

Policija u Čačku zaustavila dvojicu bahatih vozača: Jedan vozio drogiran, drugi pijan
Foto: RINA

Policija je noćas oko 2.50 časova u Ulici Bate Jankovića zaustavila automobil marke "golf" kojim je upravljao 44-godišnjak, a droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain, piše RINA.

Samo 10 minuta kasnije, saobraćajna policija isključila je iz saobraćaja i 44-godišnjaka koji je u Ulici Strajina Lapčevića, kako je utvrđeno alkotestiranjem, upravljao automobilom marke "seat" sa 2,05 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: