Nosio nanogicu i imao dva sata slobodna za šetnju: Za to vreme otišao do hostela i ukrao bicikl

Osnovno javno tužilaštvo u Čačku podnelo je optužni predlog protiv meštanina M. R. (43), tereteći ga za krivično delo krađe.

Izvor: RINA

Sreda, 25.01.2023.

12:12

Nosio nanogicu i imao dva sata slobodna za šetnju: Za to vreme otišao do hostela i ukrao bicikl
Ilustracija/Foto: RINA

U predlogu se navodi da je okrivljeni 19. aprila prošle godine u 15.15 sati u Čačku, u intervalu dozvoljene šetnje (15.00 – 17.00) pošto izdržava kaznu zatvora u kućnim prostorijama sa elektronskim nadzorom, izašao iz stana i otišao do jednog hostela.

Tu je ukrao bicikl "stouk", crni sa malim znakom švajcarske zastave na ramu. Dvotočkaš je imao 21 brzinu, korpu na zadnjem blatobranu, a vrenost bicikla je 23.456 dinara.

On je vlasništvo oštećenog M. Ć. iz Čačka koji je bicikl ostavio uz dvorište hostela, a kradljivac je odmah bicikl prodao maloletnom dečaku B. Đ. za samo 1.000 dinara, i tako počinio krivično delo krađe, detaljno se navodi u dokumentima u koje je agencija RINA imala uvid.

Okrivljeni M. R., inače, u proteklih 17 godina osuđen je 19 puta u Opštinskom i Osnovnom sudu u Čačku, uglavnom zbog krađa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: