Krvavi obračun u Čačku: Nožem izbo svog komšiju; Povređeni u stabilnom stanju

U ulici Danice Marković na Ljubić keju u Čačku sinoć oko 22 časa, odigrao se krvavi obračun, kada je muškarac hladnim predmetom nasrnuo na svog komšiju u stambenoj zgradi.

Izvor: Tanjug

Utorak, 16.08.2022.

09:35

Krvavi obračun u Čačku: Nožem izbo svog komšiju; Povređeni u stabilnom stanju
Foto: RINA

"Znamo da je napadač više puta prijavljivan za nasilje, ali ovakavom epilogu niko se nije nadao. Popeo se sprat iznat kod komšinice koja ima troje dece, nakon čega je usledio napad na komšiju nožem, kao da je ciljao u srce. Prošli smo ka svojim stanovima i videli smo krv, scena je bila jeziva. Kasnije je ubrzo došla policija i blokirala sprat", kazale su za RINU komšije.

Na lice mesta izašle su ekipe hitne pomoći koje su povređenima ukazale lekarsku pomoć.

"Sa povredama grudnog koša povređeni čovek zbrinut je na urgentno odeljenje bolnice u Čačku, dok je napadač takođe smešten na isto odeljenje", potvrđeno je u Opštoj bolnici u gradu na Moravi.

Na lice mesta pripadnici čačanske policije izvršile su uviđaj i utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do obog krvavog obračuna dvojice komšija.

Zdravstvno stanje povređenih u napadu stabilno

Zdravstveno stanje povređenih u napadu koji se dogodio u Čačku, kada je muškarac nasrnuo nožem na svog komšiju, je stabilno i niko nije životno ugrožen, potvrđeno je za Tanjug u Opštoj bolnici u Čačku.

"Noćas je u urgentnu službu čačanske Opšte bolnice primljeno troje ljudi - dva muškarca i žena. Jedan od primljenih muškaraca imao je ubodne rane grudnog koša, ali nije bio životno ugrožen. Nakon jutrošnje dodatne dijagnostike, on će biti prebačen na odeljenje hirurgije. Žena je imala povrede šake pa je nakon pregleda i ukazane pomoći puštena na kućno lečenje, dok je drugi muškarac doveden u urgentnu službu bolnice u Čačku u pratnji policije i on je nakon pružene pomoći otpušten sa bolničkog lečenja", potvrđeno je iz Opšte bolnice u Čačku.

Napadaču određen pritvor

Foto: RINA
Muškarcu R.S. (45) koji je nožem napao komšije u čačanskom naselju Ljubić kej određen je pritvor do 48 sati. Prema rečima stanara te zgrade, ovo nije prvi incident koji je počinio. Kako ističu, zbog njega je žena postavila na ulazu blindirana vrata i sigurnosne kamere.

"I ranije ga je prijavljivala policiji i upravnku zgrade zbog neprijatnosti koje joj je pravio. On se sinoć popeo na njen sprat kako bi ponovo razgovarao sa njom, ali na vratima se pojavio muškarac sa kojim živi. Prvo je usledila svađa, pa tuča što se završilo ranjavenjem", kažu za RINU stanari zgrade u kojoj se incident dogodio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: