Samo dva pozitivna u Čačku

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je pet pacijenata, nema pacijenata u respiratornom centru.

Izvor: glaszapadnesrbije.rs

Nedelja, 13.06.2021.

13:16

Samo dva pozitivna u Čačku
Foto: Depositphotos/vanploy

U protekla 24 časa nije bilo prijema i otpusta pacijenata.

Od 119 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 2, iz Gornjeg Milanovca od 15 uzoraka pozitivnih nema, iz Lučana od 5 uzoraka pozitivnih nema, i iz Ivanjice od 20 uzoraka pozitivnih nema. Ukupno 2 pozitivna od 159 uzoraka, prenosi glaszapadnesrbije.rs.

12.06. vakcinisano je ukupno 189 lica, od toga prvom dozom vakcine vakcinisano je 32 lica (nezakazane vakcinacije), a 157 lica primilo je drugu dozu vakcine.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 14 pregleda, od čega je 11 prvih pregleda.

Obaveštavamo sve sugrađane, koji imaju povišenu temperaturu, kašalj i bol u grlu da se mogu javiti u prijemno-trijažne ordinacije Doma zdravlja, u ulici Veselina Milikića br.9 , Zdravstvenu stanicu Ljubić, ulica Braće Novičić br.2. i Ambulantu br.2 u ulici Episkopa Nikifora Maksimovića 16.

Brzi testovi se mogu uraditi svakoga dana do 12 časova u privremenoj ambulanti, a posle 12 časova u laboratoriji Doma zdravlja. PCR testovi se mogu uraditi u periodu od 12-16 časova u Zavodu za javno zdravlje u ulici Veselina Milikića br.7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: