Čačak - Društvo - B92 Lokal

Otvara se gradski bazen, škola plivanja od 25. juna

Sve je spremno za početak nove kupališne sezone.

Izvor: Ozon press Čačak
Podeli
Ilustracija: D. Balšić
Ilustracija: D. Balšić

Kapije gradskih bazena otvorene su od danas, 18. juna u 8:30, a cena dnevne karte je 200 dinara, piše Ozon pres.

Posetioci će prvog radnog dana umesto ulaznice moći da daju dobrovoljni prilog za lečenje mlade sugrađanke Nine Perišić.

​Cena sezonske karte je 4.000 dinara, dok će korisnici kartice Tri plus ovu kartu moći da nabave po ceni od 2.000 dinara.

Jedan od tradicionalnih i veoma popularnih sadržaja tokom kupališne sezone je i škola plivanja. Ove sezone je SC “Mladost“ organizuje u saradnji sa Akademijom sporta “Kasper“. Planirano je da prva smena škole plivanja startuje 25. juna. Termini škole plivanja su od 8:30 do 10, odnosno od 18:30 do 20 časova.

​Za školu plivanja se mogu prijaviti polaznici koji imaju najmanje 5 godina. Prijave se vrše do 24. juna. Cena je za jedno dete 2.000 dinara. Ukoliko iz iste porodice ima dva polaznika plaćaju ukupno 3.000 dinara, dok je za svako naredno dete škola plivanja besplatna. Ako bude interesovanja organizovaće se i grupa u kojoj će se usavršavati stilovi plivanja. Obuku plivača će vršiti instruktori plivanja, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 061/ 21 54 546.

​"Očekujemo uspešnu sezonu. Obavili smo sve neophodne pripremne radnje, tako da potpuno spremno očekujemo naše brojne posetioce. Obezbeđene su spasilačka, redarska i medicinska služba, koje će biti u službi kupača. Nadamo se i lepom vremenu i verujem da su pred nama dani koji će proteći u zadovoljstvu naših posetilaca", rekao je direktor SC “Mladost“ Miloš Stevanić.

​U SC “Mladost“ se nadaju uspešnoj kupališnoj sezoni, posebno ako se uzme u obzir da prošle godine faktički nije bilo sezone. Pozivaju se svi posetioci da poštuju red na bazenima i tako u saradnji sa službama koje će raditi daju doprinos uspešnom i lepom letu na gradskim bazenima. Radno vreme gradskog bazena je svakog dana od 8:30 do 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.