Čačak - Društvo - B92 Lokal

Džip interventne jedinice sleteo sa puta i završio u kanalu u Preljini FOTO

Na magistralnom putu Čačak - Kraljevo u blizini mesta Preljina došlo je do teže saobraćajne nezgode kada su se oko 22 sata sudarili jedno putničko i jedno policijsko vozilo.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Najnovije vesti iz Čačka čitajte ovde.

"Vozač interventne jedinice tokom odlaska na intervenciju pokušao je da pretekne automobil koji se kretao ispred njih. Međutim, to vozilo je naglo skrenulo levo ne obazirući se na policijski džip koji je bio u preticanju. Došlo je do kontakta ova dva vozila, a policijski službenik je da bi izbegao veću katastrofu, takođe naglo skrenuo i tada je sleteo u kanal pored puta", kaže jedan od očevidaca.

Prema prvim informacijama sa terena, u ovom udesu na svu sreću, nema teže povređenih lica. Tri žene koje su se nalazile u putničkom vozilu zadobile su lakše povrede, a nakon opservacije u čačanskoj bolnici otpuštene su kući. Saobraćaj se tokom izvršenja uviđaja odvija usporeno.

Ovo je drugi saobraćajni incident na putevima oko Čačka, nažalost prvi je bio sa tragičnim ishodom, jer je muškarac kog je udario autobus dok je pretrčavao ulicu izgubio život, piše Rina.

Foto: RINA
Foto: RINA

Foto: RINA
Foto: RINA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.