Čačani blokirali celu ulicu, kada čujete razlog oduševiće vas

Da ljudska dobrota ne poznaje granice, pravi su primer svi Čačani koji su učestvovali u najplemenitujem podvigu godine, u prikupljanju novca za lečenje njihove sugrađanke petogodišnje Nađe Đerović, koja boluje od cerebralne paralize.

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

12:12

Čačani blokirali celu ulicu, kada čujete razlog oduševiće vas
Foto: RINA

Jednu od gradskih ulica Čačani su zatvorili kako bi organizovali humanitarni bazar pod sloganom "Ulica otvorenog srca, za Nađin prvi korak", i tako prikupili novac u iznosu blizu pola miliona dinara.

"Želim da se zahvalim svima koji su danas došli ovde da nas podrže, Nađi je ovo najbolji poklon pred sutrašnji odlazak u Ameriku. Novac je prikupljen, ali to nije sve, nakon ove dve operacije koje nas očekuju u Americi, imamo još fizikalnih terapija koje su pred nama kako bi se ona što pre oporavila", kazala je za RINU Milica Đerović, Nađina mama.
Foto: RINA
Na inicijativu vaspitača vrtića „Poletarac“, ali i svih zainteresovanih pojedinaca i kompanija ova humanitarna akcija uspešno je realizovana, uz prisustvo velikog broja Nađinih drugara.

"Ovo smo svi zajedno dugo pripremali i drago mi je da su se ljudi odazvali u ovom broju. Sve ovo uradili smo sa idejom da onoliko koliko možemo pomognemo Nađi da što pre stane na svoje noge. Ovaj veličanstven događan u njenu čast zaista vraća veru u ljubav", rekla je direktorka PU "Moje detinjstvo" Suzana Simeunović.

U Hajduk Veljkovoj ulici organizovani su koncerti i igraonice koji su upotpunili ovaj događaja najmlađim gostima.

Ona je do sada lečena u Banji Koviljači, Banji Trepči, Specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, Naučno istraživačkom centru u Moskvi. Porodica se do sad na razne načine nosila sa troškovima koje iziskuje ovakav vid lečenja, koji nisu mali, i sada za njenu konačnu radnost i osmeh na licu nedostaje jako malo.
Foto: RINA
Pomozimo i mi maloj Nađi!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 946 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human946 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000823232-70

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: