Autobuska stanica se ne izmešta

Direktorka čačanskog Autoprevoza Dušica Stevanović Lužanin izjavila je da za sada autobuska stanica ostaje na postojećem mestu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.10.2021.

15:36

Autobuska stanica se ne izmešta
Ilustracija: Depositphotos, milangucci

Ona je za OzonPress demantovala vesti koje se poslednjih meseci mogu čuti, da će ona biti prodata jednom lokalnom privredniku za izgradnju hotela.

"Nemamo nameru da autobusku stanicu izmeštamo na drugu lokaciju. Prethodni period je bio težak za sve firme koje se bave prevozom putnika i nismo mogli da ulažemo u njeno uređenje, ali u narednom periodu, sa ovim trendom imamo nameru da uredimo prostor nakon što je probijena Ulica 10", rekla je Lužanin.

Ona je najavila kupovinu novih autobusa kako bi se obnovio vozni park i podigao nivo usluge javnog prevoza. Kako je rekla, Autoprevoz je spreman da poveća broj linija u ineteresu sugrađana i u dogovoru sa lokalnom samoupravom kako bi se više koristila usluga javnog prevoza zbog sve većih gužvi u gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: