Beograd - Sport - B92 Lokal

"Karte za F4 rasprodate, zarada 25 miliona evra"

Sve karte za predstojeći završni turnir Evrolige u košarci koji će se održazi u Štark areni su rasprodate izjavio je predsednik Počasnog odbora za organizaciju završnog turnira Evrolige u košarci Goran Vesić.

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli
Foto: Beoinfo
Foto: Beoinfo

"Juče smo dobili zvaničnu informaciju da karata više nema u prodaji. Hvala svima koji su kupili karte! Za one koji nisu kupili karte ili se nisu setili da to učine na vreme obezbedićemo javno gledanje utakmica završnog turnira na trgovima", rekao je Vesić.

On je rekao da “prema procenama naših partnera iz Barselone više od 18.000 karata kupili su oni koji će u Beograd doći iz inostranstva.

"Ako znamo da oni prosečno ostaju četiri dana, a da dnevno troše sa hotelom oko 300 evra znači da će oni u Beograd doneti skoro 22 miliona evra. To nije sve. Na to treba dodati ekipe učesnice završnog turnira i timove koji ih prate i novinare", rekao je on.

Vesić je ukazao da Beograd neće biti samo centar košarkaškog sveta već će se završni turnir Evrolige prenositi što direktno, što odloženo u skoro svim evropskim zemljama i više desetina zemalja van našeg kontinenta, a naša privreda će zaraditi ukupno preko 25 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.