Besplatno rekreativno plivanje za građane Savskog venca

Za građane sa teritorije opštine Savski venac i ovog leta organizuje se besplatno rekreativno plivanje na bazenima sportsko-rekreativnog centra "25. maj – Milan Gale Muškatirović".

Izvor: Tanjug

Nedelja, 03.07.2022.

12:35

Besplatno rekreativno plivanje za građane Savskog venca
Ilustracija: Shutterstock/manfeiyang

Vaučer podrazumeva četiri besplatna termina za plivanje na otvorenim bazenima, a raspoloživi termini su radnim danima od 10 do 19 sati i vikendom od devet do 19 časova.

Jedan korisnik može da dobije jedan vaučer koji se može iskoristiti do kraja septembra tekuće godine, navodi se na sajtu opštine Savski venac.

Zainteresovani građani sa te opštine mogu se prijaviti za besplatne karte svakog radnog dana, od osam do 15 sati, na broj telefona 011/2061-824 najkasnije do 8. jula.

Broj vaučera je ograničen, a deci do pet godina starosti ulaz na bazene je besplatan.

Besplatno rekreativno plivanje organizuje opština Savski venac u saradnji sa SRPC "25. Maj - Milan Gale Muškatirović".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: