Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Tramvaji ponovo idu redovnom trasom

Nekoliko tramvajskih linija koje su zbog nevremena u Beogradu jutros bile u prekidu, ponovo saobraćaju redovnom trasom, rekao je gradski sekretar za poslove odbrane, vanredne situacije, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli
Ilustracija: Shutterstock/ Veronika Kovalenko
Ilustracija: Shutterstock/ Veronika Kovalenko

Beograd je jutros zahvatilo nevreme sa kišom, grmljavinom i jakim severozapadnim vetrom koje je stiglo iz pravca Zemuna, a Glavaš je za Tanjug naveo da je nekoliko grana palo, ali da niko nije povređen.

"Nekoliko tramvajskih linija bilo je u prekidu, samo dok se ne ocede skretnice, reagovalo se preko Operativnog centra i nije se desilo ništa što bi značajno uticalo na život građana", poručio je Glavaš.

On je naveo da se građani, ukoliko primete neki problem, uvek mogu obratiti Beokom servisu i apelovao da se zatvaraju prozori kako potencijalno ne bi došlo do lomljenja stakla.

Zbog kvara na kontaktnoj mreži u Ulici cara Nikolaja i Bulevaru kralja Aleksandra, jutros je došlo do izmena tramvajskih linija.

Takođe, u jutarnjim časovima grom je udario u kuću u Zelengorskoj ulici u Zemunu, a, kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, jedna osoba se nagutala dima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.