Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Stanica "Vukov spomenik" ponovo otvorena za putnike

Železnička stanica "Vukov spomenik" danas je u 13.00 sati ponovo otvorena za prijem i otpremu putnika, nakon što je iz tehničkih razloga bila zatvorena jutros u 6.00 sati, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije".

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli
Foto: BalkansCat/Shutterstock
Foto: BalkansCat/Shutterstock

"Vukov spomenik" bio je danas sedam sati zatvoren za putnike iz tehničkih razloga, jer je bilo neophodno otkloniti kvar na pokretnim stepenicama, odnosno eskalatoru u ovom objektu, koji povezuje perone sa staničnom galerijom.

Stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" u stanici "Vukov spomenik" izuzetno brzo i efikasno su završile svoj posao, popravile pokretne stepenice i pustile popravljeni eskalator ponovo u funkciju, nakog čega je stanica ponovo otvorena za putnike.

Odluka o zatvaranju stanice Vukov spomenik za putnike zbog kvara na pokretnim stepenicama doneta je preventivno, sa ciljem očuvanja bezbednosti putnika i korisnika ovog objekta.

U navedenom periodu železnički saobraćaj beogradske gradske železnice BG Voz, kao i na relaciji između Beograda i Vršca redovno se i nesmetano odvijao, ali se vozovi nisu zaustavljali u "Vukovom spomeniku".

"Infrastruktura železnice Srbije" i ovaj put izvinjava se putnicima i korisnicima usluga zbog današnjeg iznenadnog i neplaniranog zatvaranja stanice "Vukov spomenik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.