Spremite zalihe: Neki delovi Beograda bez vode

Potrošači u Metohijskoj ulici, od Grčića Milenka do Velimira Todorovića, ostaće bez vode u ponedeljak 23. maja od 8.30 do 18 sati zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Izvor: Blic

Nedelja, 22.05.2022.

15:17

Spremite zalihe: Neki delovi Beograda bez vode
Foto: Maridav/Shutterstock

Istoga dana, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Voždovac i Grocka, od 11 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Stepašinovacu, Novom naselju i Vrčinu od Kragujevačkog puta do auto-puta, prenosi Blic.

Takođe, u ponedeljak u to vreme vode neće imati potrošači u naselju Lipar i Prnjavor, kao ni oni u ulicama Kragujevački put i Čika Ljubina ulica u Ripanju.

Ža najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" podsećaju građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi "bvk.rs", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: