Beograd - Servisne informacije - B92 Lokal

Spremite zalihe: Neki delovi Beograda bez vode

Potrošači u Metohijskoj ulici, od Grčića Milenka do Velimira Todorovića, ostaće bez vode u ponedeljak 23. maja od 8.30 do 18 sati zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Izvor: Blic Beograd
Podeli
Foto: Maridav/Shutterstock
Foto: Maridav/Shutterstock

Istoga dana, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Voždovac i Grocka, od 11 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Stepašinovacu, Novom naselju i Vrčinu od Kragujevačkog puta do auto-puta, prenosi Blic.

Takođe, u ponedeljak u to vreme vode neće imati potrošači u naselju Lipar i Prnjavor, kao ni oni u ulicama Kragujevački put i Čika Ljubina ulica u Ripanju.

Ža najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" podsećaju građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi "bvk.rs", navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.