Kružni tok menja most: Intenzivni radovi u Obrenovcu

Radovi na izgradnji novog kružnog toka na ulasku u Obrenovac teku predviđenom dinamikom, završeno je rušenje kamenog mosta na kanalu Kupinac, a u toku je nasipanje peskom i izmeštanje elektro-kablova.

Izvor: Novosti (Š.M.)

Ponedeljak, 28.11.2022.

10:06

Kružni tok menja most: Intenzivni radovi u Obrenovcu
Foto: Shutterstock/Stockr

"Položene su cevi F315, a cev koja polazi iz pravca Ulice kralja Aleksandra stavljena je pod pritisak", rekao je direktor Javnog preduzeća za izgradnju Obrenovca Slavko Berić, prenose Novosti.

"U toku je i postavljanje cevi F500 koja će biti povezana u šahtovima u ulicama Aleksandra Ace Simovića i Kralja Petra".

Tokom naredne nedelje radiće se na postavljanju kišne kanalizacije i vodovodne instalacije, koje će biti završene do 5. decembra, nakon čega će početi radovi na ugradnji ivičnjaka na celoj trasi kružnog toka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: