Izmene u javnom prevozu do kraja decembra zbog radova

Zbog radova na redovnom održavanju u Baštovanskoj ulici, na delu od ulice Paunova do ulice Nea Pendeli, od sutra do 31. decembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Izvor: Tanjug

Sreda, 01.12.2021.

16:00

Izmene u javnom prevozu do kraja decembra zbog radova
Foto: Depositphotos/milangucci

Vozila sa linija 403, 405, 406, 407, 408, 409, 503 i 401N će u smeru ka periferiji saobraćati ulicama Bebelova, Bulevar Oslobođenja, Bulevar JNA i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linija 401 i 402 će u smeru ka periferiji saobraćati ulicama Bulevar Oslobođenja, Bulevar JNA i dalje redovnom trasom, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se dodaje, u suprotnim smerovima linije će saobraćati svojim redovnim trasama.

Vozila će na privremenom delu trase koristiti privremeno stajalište "Bulevar oslobođenja 1", koje se nalazi u ulici Bulevar oslobođenja u zoni raskrsnice sa ulicom Milovana Markovića.ci

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: