Izmene u gradskom prevozu zbog otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će za vreme svečanog otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu, biti izmenjen režim javnog prevoza sutra od 17 do 24 časa i 27. januara od 17 do 22 sata.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.01.2021.

12:25

Izmene u gradskom prevozu zbog otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji
Foto: Goran Vrhovac/Shutterstock

Ukidaju se tramvajske linije 7, 9 i 12, a pojačavaju 6 i 11L.

Na potezu Omladinski stadion - Banjica uspostavlja se tramvajska linija 9L, dok će tramvajske linije 6 i 14, kao i linije 11L i 13 raditi na svojim trasama bez izmena.

Autobuske linije 3A, 51, 511, 601, u oba smera, ići će trasom Savska - Nikolaja Kravcova - Bulevar Vudroa Vilsona - terminus "Beograd na vodi".

Vozila na liniji 36 ići će u oba smera trasom Nemanjina - Kneza Miloša - Bulevar vojvode Putnika i dalje redovnom trasom.

Na linijama 52, 53, 56 i 56L vozila će se kretati trasom Savska - Nikolaja Kravcova - Bulevar Vudroa Vilsona - Zemunski put - Karađorđeva - Crnogorska - Jug Bogdanova - Zeleni venac.

Vozila sa linija 78 i 83 ići će trasom u oba smera Trg Slavija - Nemanjina - Kneza Miloša - Trg Nikole Pašića - Dečanska - Terazijski tunel - Brankova - Brankov most - Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Podeli: