Vesić u Marinkovoj bari; "Beograd je mesto za sve ljude" FOTO/VIDEO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u nedelju je u svojoj pokretnoj kancelariji otišao u Marinkovu baru. Sa sugrađanima je razgovarao o problemima koje ima njihovo naselje.

Izvor: B92.net

Nedelja, 20.02.2022.

18:02

Vesić u Marinkovoj bari;
Printskrin: Facebook/Goran Vesiæ

"Jedan od najvažnijih problema je, kako su mi rekli, diskriminacija sa kojom se susreću gotovo svakodnevno. Ona je posebno pojačana kako su ih javno vređali opozicioni lideri Vladeta Janković i Goran Marković predstavivši ih kao građane drugog reda. Pored diskriminacije, naveli su i da imaju problema oko vodovoda, kanalizacije, rupa na ulicama i nedostatka dečijih igrališta", napisao je Vesić na Fejsbuku.

"Poručio sam im da je Beograd mesto za sve ljude i da imaju jednaka prava kao i svi drugi stanovnici Beograda. U našem gradu diskriminacija je nedopustiva i Beograd nije zaboravio pripadnike romske populacije. Dogovorili smo se da bude urađeno dečije igralište, da se zamene kante za odnošenje smeća kao i da budu uklonjene neke divlje deponije. Beograd pobeđuje", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: