Beograd - Politika - B92 Lokal

"Sićve podkast: I to je tako" na B92.net; Vesić o projektima, anegdotama i istoriji Beograda

B92 Lokal donosi čitaocima našeg portala još jedan novi podkast - "Sićve podkast: I to je tako".

Izvor: B92.net Beograd
Podeli
Foto: B92.net
Foto: B92.net

U četiri epizode ovog specijala razgovaramo sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem o svim aktuelnim gradskim temama.

Prva epizoda prenosi vam Vesićeve lične utiske o gradu u kojem živi već 33 godine, otkriva na šta je ponosan i čime hvali naš glavni grad pred stranim gostima, ali i šta je to što ga nervira u Beogradu.

Foto: B92.net
Foto: B92.net

U drugoj i trećoj epizodi govori se o strategiji "Beograd 2030" i velikim projektima koji se u okviru nje planiraju - od saobraćaja koji će, prema dosadašnjim najavama, doživeti pravu transformaciju kroz fokusiranje na šinski vid saobraćaja, izgradnju dodatnih mostova, tunela i dugo čekanog metroa, do novih fabrika za preradu otpadnih voda, Linijskog parka i prosečne plate od 200.000 dinara.

Foto: B92.net
Foto: B92.net

Četvrta, poslednja epizoda otkriće vam na koji način su nastali Vesićmobil i Sićve TV, a zamenika gradonačelnika pitaćemo i kako je došao do vrtoglavnog broja pratilaca, pregleda i reakcija na društvenim mrežama, na čemu bi mogli da mu pozavide i mnogi influenseri koji od takvog sadržaja žive.

O ovim, ali i drugim temama poslušajte u našem "Sićve podkastu: I to je tako".

Nastavite da pratite B92 Lokal - ostajemo vaša adresa za sve najvažnije vesti iz glavnog, ali i drugih gradova i opština u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.