Uhapšena zbog organizovanja korona žurke na Voždovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I. P. (45), odgovornu osobu ugostiteljskog objekta u opštini Voždovac u kojem je sinoć zatečeno 70 osoba, saopštio je danas MUP.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 11.04.2021.

13:11

Uhapšena zbog organizovanja korona žurke na Voždovcu
Foto: Radovan Vujovic/Shuttertsock

Ona je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Kako se navodi u saopštenju, policija je prilikom pružanja asistencije komunalnoj miliciji zatekla u prostoru ugostiteljskog objekta 70 osoba na proslavi rođendana.

I. P. određeno je zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Hitna pomoć se seli na novu lokaciju MAPA

Hitna pomoć treba da bude u delu grada gde je dobra saobraćajna komunikacija, dobar prostor za parking i takva jedna parcela je na prostoru ispod Stop šopa prema DIS-u, kaže direktor UKC Niš prof. dr Zoran Perišić.

8:33

27.3.2024.

1 d

Društvo

Evo šta će biti na mestu "Beograd bašte"

Prostor "Beograd bašte", oivičen Bregalničkom, Kajmakčalanskom, Silvija Kranjčevića i Ulicom Svetomira Nikolajevića na Zvezdari, ostaće zelena površina i tu neće biti građena stambena zgrada.

15:52

26.3.2024.

1 d

Podeli: