Stradali dečak Stefan dobio mural

Stefan Balić, devetogodišnji dečak koji je izgubio život kada je njega, njegovog brata i oca na pešačkom prelazu na Karaburmi pregazio Lazar Galić, dobio je mural u Ulici Marijane Gregoran.

Izvor: Tanjug

Sreda, 28.07.2021.

17:10

Stradali dečak Stefan dobio mural
Ilustracija: Oleksandr Shadiuk/Shutterstock

Na Fejsbuk grupi "Pravda za Stefana" objavljena je fotografija murala, na kojem su napisani i stihovi: "Sa neba ja vas gledam, zbog mene tu ste sada, ne dajte dobri ljudi da nečije dete još strada".

Građani Karaburme koji već danima protestuju tražeći da vozač, koji je, posle preinačenja prve odluke sudije, uhapšen i sproveden u pritvor, bude osuđen, ali i da sudija Radmila Ðerić, koja ga je prvobitno pustila iz pritvora pravno odgovara zbog te odluke, napisali su na muralu da će i dalje protestovati u Ulici Marijene Gregoran u kojoj je dečak stradao.

Protesti na Karaburmi se nastavljaju do daljeg VIDEO

"Da se ovako nešto više nikad nikome ne ponovi, da nijedno naše dete ne ode na nebo prerano, da nijedan roditelj ne ostane bez deteta, mi ostajemo ovde i dalje, non stop 00-24! Za moje dete, za vaše dete, za svu decu", poruka je ispod Stefanove slike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: