Na Čukarici uništeno 16 kontejnera - šteta 3,2 miliona dinara

Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća", ali i svi Beograđani pretrpeli su veliku štetu kada su nesavesni pojedinci na opštini Čukarica juče polomili čak 16 nadzemnih delova podzemnih kontejnera, namenjenih odlaganju reciklabila.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 26.05.2022.

11:35

Na Čukarici uništeno 16 kontejnera - šteta 3,2 miliona dinara
Ilustracija: serato/Shutterstock

"JKP 'Gradska čistoća', Grad Beograd, ali i svi Beograđani pretrpeli su štetu u okvirnom iznosu od oko 3,2 miliona dinara, kada su nesavesni pojedinci na Čukarica polomili 16 nadzemnih delova podzemnih kontejnera namenjenih odlaganju reciklabila”, rekla je za Tanjug Marija Milošević iz JKP "Gradska čistoća".

"Pored polomljenih nadzemnih delova, nesavesna lica su iz podzemnih kontejnera izvukla i reciklabilni otpad i dodatno oštetili ovo preduzeće, ali se materijalna šteta u otpadu ne može izračunati, jer preduzeće nema tačna saznanja o količini reciklabila koja se tokom noći nalazila u uništenim sudovima", kazala je Milošević.

Ona je osudila ovaj vandalizam i uništavanje gradske imovine, navodeći da je JKP "Gradska čistoća" podnelo krivične prijave protiv NN lica.

"Ovakvo postupanje zaslužuje svaku osudu. Apelujemo i na sve savesne građane da ovakvo ponašanje pojedinaca uvek prijave nadležnima", rekla je Milošević.

"Naše ekipe su na terenu i do kraja dana šteta će biti sanirana", dodala je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: