Završeno asfaltiranje puta u naselju Jezerski vis

U obrenovačkom naselju Jezerski vis završeno je asfaltiranje puta u dužini od 1.500 metara, koji povezuje unutrašnjost sela sa mesnim zajednicama Barič i Jasenak.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 14.06.2021.

16:31

Završeno asfaltiranje puta u naselju Jezerski vis
Foto: Depositphotos/zurijeta

Asfaltiranjem Jezerskog puta u Mislođinu otvara se mogućnost da u bližoj budućnosti tuda krene autobuska linija koja bi povezivala Mislođin sa Jasenkom i kako bi stanovnici tog dela opštine mogli u najkraćem roku da stignu do Beograda, rekao je zamenik predsednika opštine Obrenovac Miloš Stanojević.

Kako se navodi na sajtu opštine, Stanojević je naveo da su u toku radovi na izgradnji Vinskog puta u Jasenku i da će, nakon tih radova, uslediti rekonstrukcija ulice Ace Tešića u Bariču koja je, kako kaže, u veoma lošem stanju.

"U toku su i radovi na sanaciji ulice Kralja Aleksandra od Starog Mlina do Sportsko kulturnog centra. Ono što nas očekuje je sanacija Valjevskog puta", rekao je Stanojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: