"Vreme je da sve radi do jedan posle ponoći"

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će na današnjoj sednici Kriznog štaba tražiti da se u Beogradu, kao i u drugim gradovima u kojima je vakcinisano više od 50 odsto punoletnog stanovništva, radno vreme ugostiteljskih objekata produži do jedan sat posle ponoći.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.05.2021.

08:58

Foto: Depositphotos/simply

Vesić je na TV Hepi rekao da je Beograd najbolji u Srbiji u procesu imunizacije stanovništva i da od pre dva dana ima više od 50 odsto vakcinisanih punoletnih građana.

"Vakcinisano je više od 700.000 ljudi, a revakcinisano više od 600.000. Ovo je velika pobeda Beograda i svih naših građanki i građana. Zato je normalno da ovi odgovorni i hrabri ljudi budu nagrađeni i da se život što pre normalizuje. Ne treba da delimo sudbinu onih lokalnih samouprava koje su neuspešne kada je proces imunizacije u pitanju", rekao je Vesić i dodao da očekuje da ta odluka bude doneta danas.

On je dodao da će Beograd sačekati 21. jun, kada je najavljeno da će biti dozvoljena organizacija koncerata, svadbi, kongresa i sportskih događaja jer se, kako je rekao, nada da će čitava Srbija preći prag od 50 odsto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: