Crypto Lift privremeno ne prevozi Beograđane: "Ne želimo da vozači ispaštaju"

Aplikacija "Crypto Lift" obavestila je svoje korisnike da je njen rad obustavljen.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.06.2021.

15:20

Crypto Lift privremeno ne prevozi Beograđane:
Ilustracija: Profimedia

Naime, početkom juna, jedno vozilo je oduzeto na 90 dana zbog toga što je, kako je tada navedeno u zvaničnom saopštenju Grada Beograda, prevoz je naručen posredstvom te aplikacije i izvršen vozilom koje nije registrovano za javni prevoz putnika.

Ipak, iz "Crypto-Lift-a" su tada za B92.net rekli da su oni udruženje građana i da ne obavljaju javni prevoz, niti prevoz putnika. Naglasili su i da je usluga prevoza putem njihove aplikacije rezervisana samo za članove ovog udruženja.

Sada je odlučeno da rad aplikacije bude privremeno obustavljen.

"Ne želimo da naši članovi, vozači, ispaštaju dok se situacija ne reši. Razlog je oduzimanje vozila i očekujemo da bude donesena presuda u našu korist. Do tada, aplikacija je obustavljena. Naš stav je kao i na početku - da je to bespravno oduzimanje vozila", navode iz "Crypto Lift-a" za B92.net.

Kako su naveli, zbog sporih procedura pravosuđa, očekuju da za od tri do šest meseci krenu ponovo sa radom, u zavisnosti od toga kada sve bude završeno.

"Mi imamo 20 vozila, a vozači su obavešteni, razumeju situaciju", navode iz "Crypto Lift-a".

Kako su ranije istakli za naš portal, njihovo udruženje postoji od prošle godine i okuplja ne samo zaljubljenike u blokčejn tehnologiju, već i one koji nemaju apsolutno nikakvih saznanja o tome, a voleli bi da znaju nešto više. Udruženje trenutno broji preko 2.000 članova, a svakog dana dobiju preko 50 novih.

"Svako ko instalira našu aplikaciju i prihvati uslove korišćenja automatski dobija člansku kartu i postaje član istoimenog udruženja", rekli su oni tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: