Beograd - Ekonomija - B92 Lokal

Brendirane firme, 19 lokala: Obrenovac dobija tržni centar od preko 8.000 m2

U Obrenovcu su u toku radovi na izgradnji novog tržnog centra koji bi trebalo da budu završeni početkom maja, a očekuje se da sve bude spremno do 27. maja, kada se planira otvaranje objekta.

Izvor: Tanjug Beograd
Podeli
Foto: Sonpichit Salangsing/Shutterstock
Foto: Sonpichit Salangsing/Shutterstock

Tržni centar sa 8.250 kvadratnih metara i 19 lokala, koje će zakupiti različite brendirane firme, gradi se u ulici Kralja Aleksandra I, kod uređenog banjskog kompleksa, navodi se na sajtu opštine Obrenovac.

Kako se ističe, nakon završetka obe faze izgradnje objekta, najmanje 300 Obrenovčana tu će dobiti posao.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković kaže da se aktivno radi na uređenju celokupnog prostora u delu opštine gde će biti novi tržni centar.

"Nastavljamo sa uređenjem ovog prostora, izvođači radova završiće naš novi zdravstveni centar u objektu koji se nalazi preko puta tržnog centra i do kraja godine, odnosno već na jesen imaćemo spreman i taj objekat", najavio je Čučković i dodao da će novi zdravstveni objekat raspolagati najmodernijom opremom.

Tržni centar gradi češka kompanija RC Europe, a projektni menadžer te kompanije Nemanja Mijatović kaže da je završen veliki deo posla i da su ostali radovi na spoljnom uređenju, pripremanju parking prostora, saobraćajnice, te da su u toku završni radovi na izgradnji kanalizacije za sve lokale u objektu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 222 idi na stranu