"Zakon o buci - poslednji korak da se uvede red!"

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić čestitao je ministarki Ireni Vujović i Vladi Republike Srbije na predlogu Zakona o zaštiti od buke koji je danas upućen Narodnoj skupštini.

Izvor: B92.net

Četvrtak, 16.09.2021.

20:23

Foto: Fejsbuk, Goran Vesiæ/Printscreen

"Čestitam ministarki Ireni Vujović i Vladi Republike Srbije na predlogu Zakona o zaštiti od buke koji je danas upućen Narodnoj skupštini. Beograd je učestvovao u izradi Zakona. Usvajanje Zakona omogućiće nam da konačno rešimo problem buke u Beogradu koji remeti normalan život stotine hiljada Beograđanki i Beograđana", napisao je Vesić u objavi na Fejsbuku.

"Mnogo je već učinjeno na osnovu gradske odluke koja je usvojena 30. avgusta na sednici Skupštine grada Beograda, ali su nam ovlašćenja koja nam daje novi Zakon neophodna da problem konačno rešimo", dodao je.

"Nijedna beogradska vlast pre ove nije smela da se upusti u rešavanje problema buke. Obećao sam građanima da ćemo uvesti red i da će građanke i građani biti zaštićeni. Zakon nam daje instrumente da to učinimo", istakao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: