Vesić pomaže porodici Savić koja je izgubila sve u poplavama VIDEO

Danas je Goran Vesić, gostujući u jutarnjem programu Prve televizije, rekao da je za porodicu Savić koja je izgubila sve u skorašnjim poplavama čuo upravo kada je prošle nedelje gostovao na ovoj televiziji.

Izvor: B92/TV Prva

Petak, 15.07.2022.

09:14

Vesić pomaže porodici Savić koja je izgubila sve u poplavama VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

“Prošlog petka kada sam gostovao na vašoj televiziji, video sam prilog o porodici Savić koja je pretrpela veliku štetu u skorašnjim poplavama. Trudim se kada god mogu i kada vidim neku ovakvu priču da pomognem, znam da ne mogu svima da pomognem, ali ova priča me je posebno dirnula, jer je tu i beba od mesec dana i troje male dece. Zbog toga sam zajedno sa svojim prijateljima preko Fondacije grada Beograda 'Gnezdo', odlučio da prikupimo sredstva koja su potrebna porodici Savić. Prvo smo hteli da renoviramo stan, ali se ispostavilo da su oni podstanari, tako da ćemo sa prikupljenim sredstvima da im iznajmimo stan u Zemunu na godinu dana. Pripremili smo nameštaj i sve što je neophodno ovoj petočlanoj porodici da nastave normalan život", izjavio je Vesić.

On je rekao da možemo jedni drugima puno da pomognemo ako pokažemo malo empatije i izrazio zahvalnost Fondaciji "Gnezdo".

"Ovo je jedna divna fondacija koja pripada gradu Beogradu i pomaže decu i omladinu. Trenutno fondacija završava dve kuće u Sručinu, jednu za porodicu sa devetoro dece a drugu za porodicu sa petoro dece koje nisu imale gde da žive. Uz pomoć fondacije završava se pet kuća u Petrinji za naše ljude koji su svoj dom izgubili u strašnim zemljotresima pre dve godine. 'Gnezdo' je uz pomoć jedne kineske kompanije donirala tablete i računare za decu da Kosova i Metohije a sada smo pomogli i porodici Savić", istakao je Vesić.

Mama Maja je rekla da je presrećna što je neko čuo njihov poziv za pomoć i zahvalila se Tanji Popović, direktorki Fondacije "Gnezdo" i Goranu Vesiću.

"Stan na godinu dana je nešto o čemu smo samo mogli da sanjamo, svim srcem sam zahvalna na pomoći koju nam pružaju, jer najveći strah svakog roditelja je da ne izgubi krov nad glavom što se nama upravo i dogodilo", naglasila je Maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: