Šta se dešava sa semaforima na Voždovcu? VIDEO

Izgleda da ovih dana najveći problem u saobraćaju prave semafori. Ponegde ne rade, a poneke, vozači koji jurcaju, s vremena na vreme, obore. Šta se dešava na Voždovcu?

Izvor: B92

Četvrtak, 18.02.2021.

11:58

Šta se dešava sa semaforima na Voždovcu? VIDEO
Foto: Printskrin, TV Prva

TV Prva je došla na ugao Strumičke i Vojislava Ilića jer su građani prijavili problem, odnosno to da vozači jurcaju nizbrdo i da ne mare da li će proći na crveno, žuto ili zeleno svetlo.

Pre dva dana dva automobila su se sudarila. Šta se od početka ove nedelje dešavalo ovde za TV Prva odgovorio je Ilica Bulatović, zamenik komandira SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda.

"Možemo vam reći da su se u toku jučerašnjeg dana na području Beograda dogodile 34 saobraćajne nezgode, u kojima su četiri lica zadobila teške telesne povrede, dok je 10 lica zadobilo lake telesne povrede", rekao je Bulatović.

A koliko je baš ovo mesto kritično?

"Što se tiče ove raskrsnice, ovde su se u poslednje tri godine dogodile 22 saobraćajne nezgode u kojima je jedno lice zadobilo teške telesne povred, dok je šest lica zadobilo lake telesne povrede. Što se tiče pešaka, ni u zadnjih pet godina nije bilo povrešenih pešaka na ovoj raskrsnici, tj. da nam je prijavljena saobraćajna nezgoda i da je izvršen uviđaj sa obaranjem pešaka", naveo je Bulatović.

Navodi da je i na ovoj raskrsnici projektant predvideo koliko koje svetlo traje i kada se pali.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: