"Proveriće se status uzurpiranih parking mesta koja su oteta od građana"

Posetio sam danas Blok 24 i razgovarao sa građankama i građanima koji žive u ovom divnom novobeogradskom bloku, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Izvor: B92

Nedelja, 24.10.2021.

16:55

Foto: Printskrin, Facebook/Goran Vesiæ

"Dogovorili smo se da uredimo jedno igralište za kućne ljubimce kao i teretanu na otvorenom. Komunalna milicija i sekretarijat za saobraćaj proveriće status uzurpiranih parking mesta koja su oteta od građana, rekao sam im da će Grad naložiti prema novom Zakonu o buci da upravljač auto-puta kao i pruge moraju da podignu zaštitne ograde od buke, biće podignute tri javne česme. U dogovoru sa građanima pokrećemo projekat zonskog parkiranja, biće održan sastanak upravnika zgrada u javnom stambenom kako bi se dogovorili šta može da se učini u ulazima zgrada i otvaramo klub za penzionere", poručio je Vesić.

Kako je dodao, dosta su otvorili tema i mnogo toga će biti rešeno.

"Zato postoji moja pokretna kancelarija. Da čujem probleme i da rešim ono što mogu. Nije zabranjeno ni drugima to da rade ali… Beograd i Blok 24 pobeđuju", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: