Primedbe i predlozi na Plan kvaliteta vazduha do 30. januara

Zinteresovani građani Beograda mogu da izvrše uvid u plan kvaliteta vazduha i dostave primedbe i predloge do 30. januara, saopšteno je danas iz gradskog Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.01.2021.

13:24

Primedbe i predlozi na Plan kvaliteta vazduha do 30. januara
Ilustracija: Depositphotos, elwynn

Plan kvaliteta vazduha je na zvaničnom sajtu Grada Beograda od 15. januara.

Kako se navodi u saopštenju, nadležni organ jedinice lokalne samouprave po zakonu je dužan da donese Plan kvaliteta vazduha u zonama i aglomeracijama u kojima je vazduh treće kategorije, odnosno kada zagađenje vazduha prevazilazi efekte mera koje se preduzimaju i kada je ugrožen kapacitet životne sredine ili postoji stalno zagađenje vazduha na određenom prostoru.

Građani mogu da izvrše uvid u sadržinu Plana kvaliteta vazduha na zvaničnom sajtu Grada Beograda u rubrici Gradski oglasi.

Mišljenja, primedbe i predloge o Planu u aglomeraciji Beograd zainteresovani građani mogu da dostave Sekretarijatu za zaštitu životne sredine u roku određenom za javni uvid na mejl, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: