Počinju "Dečije letnje igre" u Topčiderskom parku

U Beogradu će tokom avgusta biti održana manifestacija "Dečije letnje igre" u okviru koje je organizovan bogat kulturno-umetnički i zabavni program namenjen najmlađim sugrađanima.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.08.2021.

15:05

Počinju
Ilustracija: Shutterstock/Javier Pazo

Manifestacija će se održavati svake subote i nedelje tokom avgusta ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku, u popodnevnim satima od 16 sati, a ulaz i svi sadržaji su besplatni.

Mališani će imati priliku da uživaju u pozorišnim predstavama, muzičko-zabavnom programu, sportskim, plesnim i likovnim radionicama kroz koje će ih voditi animatori i umetnici, navodi na sajtu opštine Savski venac.

Dodaje se da su u okviru programa obezbeđeni i zabavni rekviziti za decu, a za još više zabave mališani će moći da se oprobaju u različitim kreativnim radionicama, kao i da se druže sa maskotama i animatorima koji će oslikavati dečija lica.

"Dečije letnje igre" organizuje opština Savski venac sa ciljem da deca slobodno vreme provedu kvalitetno i da kroz zabavu, igru i druženje steknu nove veštine i znanja, kao i da razvijaju kreativnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: