Počela vakcinacija zaposlenih u obrazovnim ustanovama u Zemunu

U Osnovnoj školi ''Ilija Birčanin'', 14. maja, organizovana je imunizacija zaposlenih. Gradska opština Zemun u saradnji sa Domom zdravlja Zemun pokrenula je akciju i uputila pozive svim obrazovnim institucijama na svojoj teritoriji kako bi se uslugom mobilnih timova vakcinisao što veći broj građana.

Izvor: B92.net

Petak, 14.05.2021.

12:35

Počela vakcinacija zaposlenih u obrazovnim ustanovama u Zemunu
Foto: GO Zemun

Istovremeno, u toku je i imunizacija u zemunskim firmama, a sve u cilju dosezanja magičnog broja koji je potreban kako bi se stekao kolektivni imunitet i što pre vratio život u normalu.
Foto: GO Zemun
Početku imunizacije u obrazovnim ustanovama prisustvovao je član Veća GO Zemun Đorđe Dukić, koji je tom prilikom ukazao da je u borbi protiv КOVIDA 19, pored svih preventivnih mera koje se sprovode, vakcinacija od ključnog značaja.

Iako su upućeni dopisi svim zemunskim firmama i obrazovnim institucijama, GO Zemun još jednom ih poziva ih da se obrate na mejl info@zemun.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: