Očekuje se između pet i deset centimetara snega; Vesić: "Prestanak padavina u popodnevnim časovima"

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da sneg koji je počeo jutros da pada uklanja 60 velikih kamiona, 15 malih i isto toliko utovarivača. Više od tri stotine ljudi angažovano je na poslovima čišćenja snega, precizirao je.

Izvor: B92.net

Subota, 22.01.2022.

12:40

Očekuje se između pet i deset centimetara snega; Vesić:
Foto: TANJUG/TARA RADOVANOVIC/nr

"Sneg i dalje pada i prestanak se očekuje u popodnevnim časovima. Najavljeno je da će pasti između pet i deset centimetara, tako da ćemo ostati u trenutnom režimu rada dana i sutra, kako bi ulice bile prohodne ne samo za vikend već i za prvi radni dan u nedelji", naveo je Vesić., prenosi Beoinfo.

On je podsetio da "Beograd-put" održava 1.900 kilometara ulica "prvog prioriteta" i još oko petsto kilometara ulica "drugog prioriteta", te da prve moraju da budu čiste četiri sata po prestanku padavina.

"Očekujem da će, kao i do sada, 'Beograd-put' bez problema izaći na kraj s padavinama i da će sve ulice biti potpuno prohodne", kazao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: