Krov prokišnjava, stanari "životno ugroženi" - a šta kažu nadležni? VIDEO

Stanar jedne zgrade u Mirijevu nedavno prijavio je televiziji Prva problem u višespratnici u kojoj živi. Zbog takozvanog ravnog krova koji je loše urađeno tvrdi da je životno ugrožen.

Izvor: B92

Sreda, 21.04.2021.

09:48

Krov prokišnjava, stanari
Foto: Printskrin, TV Prva

U poslednjih nedelju dana došli su oni koji su nadležni, ali problem nije rešen u potpunosti, već samo jedan njegov deo.

"U zadnjih nedelju dana dolazile su dve ekipe iz Stambenog, jedna ekipa pomerila je razvodnu tablu, ali su kablovi ostali tu gde jesu, i dalje pod voodm, taj deo najopasniji se nije promenio", kaže stanar Lune Panić.

Tabla koja je pomerena sa leve strane, ali nema neki najbitniji efekat na bezbednost.

Podsetimo, iznad vrata od stana ove zgrade nalazi se zid koji je u fazi raspada, a niz zid se sliva voda koja neprestano puni kofe koje su tu postavljene.

Lune Panić koji živi u tom stanu, kaže da su pored vode najveća opasnost strujni kablovi preko kojih voda lije i prenosi se na deo ispred ulaznih vrata. On dodaje da tuda tuda prolaze i on i komšije.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: