"Beograđani neće osetiti posledice energetske krize"

Beogradske elektrane su spremno dočekale početak grejne sezone, 15. oktobar, sopšteno je iz ovog preduzeća, a direktor Rade Basta je istakao da Beograđani neće osetiti posledice energetske krize koja pogađa svet, jer je obezbeđena dovoljna količina svih energenata neophodnih za stabilno funkcionisanje preduzeća.

Izvor: B92

Petak, 15.10.2021.

16:25

Foto: Photo Oz/Shutterstock

On je napomenuo da su zaposleni u preduzeću, period toplih funkcionalnih proba od 7. oktobra, iskoristili da otklone nedostatke na distributivnoj mreži.

"Sistem je mirovao pet meseci i uobičajeno je da na svakom startu grejanja bude problema na instalacijama u pojedinom zgradama u svakom delu grada. Sistem je stabilan i nema sistemskih kvarova u proizvodnom i distributivnom sektoru", istakao je Basta.

Naveo je da je to i očekivano jer su letnji meseci maksimalno iskorišćeni za remont postrojenja, rekonstrukciju i izgradnju novih toplovoda, modernizaciju i zamenu opreme u podstanicama.

"Beogradske elektrane su preduzeće sa velikom odgovornošću i trudimo se da svaki korisnik bude zadovoljan. Zaposleni su vredno radili kako bi u stanu svakog potrošača bilo toplo", istakao je Basta.

U saopštenju Beogradskih elektrana se navodi i da se broj reklamacija na kvalitet grejanja drastično smanjuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: