Beograd oprema radnu zonu u Rušnju, traži se projektant

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije za opremanje radne zone R3 u Rušnju, u ulici Tavančići 3. deo, saobraćajnom i komunalnom infrastrukturom.

Izvor: eKapija

Ponedeljak, 23.05.2022.

10:35

Beograd oprema radnu zonu u Rušnju, traži se projektant
Foto: Shutterstock/Maksim Safaniuk

Predmet nabavke je projekat za rekonstrukciju vodovodne mreže i i zgradnja saobraćajne infrastrukture za potrebe radne zone. Potrebna su idejna rešenja, projekti za građevinsku dozvolu, projekti za izvođenje radova i geodetske podloge.

Za ulicu Tavančići 3. deo poprečnim profilom je predviđen kolovoz širine 7 metara (2 x 3,50 metra) i obostrani trotoari širine 2 metra. Dužina saobraćajnice je oko 200 metara, a orijentaciona površina kolovoza predviđenog za izgradnju iznosi oko 1.400 kvadrata.

Projektom je potrebno i obuhvatiti osvetljenje dela saobraćajnice Tavančići 3. deo (dužine oko 200 metara), kao i rešenja za zaštitu elektroenergetskih vodova i telekomunikacionih objekata koji mogu biti ugrožena radovima na izgradnji dela saobraćajnice Tavančići 3. deo.

Kada je reč o vodovodnoj mreži, na lokaciji postoji azbestno-cementni vodovod u ulicama Beogradska i Trinaestog septembra, a za potrebe priključenja radne tone gradiće vodovdna mreža dužine oko 200 metara do mesta priključenja na postojeću mrežu, za koju se planira rekonstrukcija.

Tender ističe 31. maja, prenosi eKapija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: