Bilo je zastrašujuće na putu dok nije došla mama

Džesika Larson je putovala šumskim putem u blizini Vašingtona kada je primetila nasred druma neobičnu scenu koja ju je šokirala.

Izvor: B92, Petface

Četvrtak, 07.02.2019.

10:23

Bilo je zastrašujuće na putu dok nije došla mama
Foto: YouTube Screenshot

U prvi mah nije uspela da prepozna o čemu se radi, a onda je iz šume izašla ona i sve joj razjasnila, piše Petface.

Na putu se nalazilo lane koje je iz perspektive vozača izgledala kao da je uginulo ili da ga je neko drugi udario kolima. Larsonova nije znala šta da učini i zbog toga je ostala u kolima, u prvobirnom šoku, ali nije želela da ode.

Baš kada se odvažila da izađe i vidi da li je mladunče dobro ili je u pitanju nešto drugo, iz šume je izašla majka bebe koja je ležala nasred puta. Larsonova se vratila u kola i uzela telefon kako bi zabeležila ovaj trenutak. Majka srna je prvo dobro ocenila situaciju, neprestao gledajući u Larsonovu kako je snima iz kola. Kada je shvatila da nema opasnosti, došla je do svog mladunčeta.

Kako ga je onjušila ono se odmah diglo na noge i počelo da trčkara za njom.

Posmatračica je odahnula kada je videla kako je beba ustala i kako izgleda potpuno zdravo. Ostaje nejasno kako je uopšte završila na ulici i šta se to dogodilo sa njom, ali bitno je da je sve dobro prošlo, da je živo i zdravo i da je otišlo sa svojom majkom.

Ovaj neverovatni susret i ulivanje hrabrosti malom lanetu izgleda predivno. Pogledajte:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: