Ovi ljubimci su najbolji partneri za gledanje serija

Kućni ljubimci, a pre svega psi i mačke, najbolji su partneri za gledanje serija, pokazalo je istraživanje vodeće svetske kompanije za emitovanje multimedijalnog sadržaja putem interneta "Netfliks".

Izvor: B92

Sreda, 30.01.2019.

10:20

Ovi ljubimci su najbolji partneri za gledanje serija
Foto:Thinkstock

U poslednjih nekoliko godina nekadašnji filmofili su se gotovo potpuno preorijentisali na gledanje TV serija, a bindžovanje, odnosno gledanje nekoliko epizoda ili cele sezone serije za veče, postalo je jedna od omiljenih aktivnosti ljudi svih generacija.

"Netfliks" je nedavno odlučio da ispita svoje korisnike i postavi im pitanje "S kim najradije gledate serije?", a rezultati su više nego zanimljivi, prenosi Petmagazine.rs.

Četiri od pet pretplatnika gledalo je serije na ovoj platformi u društvu svog ljubimca, a većina ispitanika, 61 odsto, rekla je da su psi i mačke kao i ptice najbolji partneri za bindžovanje, bolji nego roditelji, emotivni partner, prijatelji ili deca.

Kada se malo bolje razmisli, ovakvi odgovori uopšte ne čude jer, neretko će se partneri sukobiti oko toga koju seriju žele da gledaju, nekome će se prispavati, neko neće želeti da pogleda nekoliko epizoda zaredom već samo jednu ili dve.. Ali zato će se svaki ljubimac udobno ušuškati pored gazde i bespogovorno gledati sve što on želi i koliko želi. Uz uslov, razume se, da dobije poneku grickalicu iz činije u vašem krilu.

Svaki treći gledalac "Netfliksa" priznao je da je zagrlio mezimca tokom neke strašne scene u seriji ili na filmu, dok je petina pretplatnika rekla da rado proćaska s ljubimcem o utiscima koji su flim ili serija ostavili na njih.

S obzirom na to da ništa nije savršeno, gledaoci su priznali i da imaju poneku muku. Pa tako gotovo polovina ispitanika, njih oko 44 odsto, priznala je da je morala da se pomeri sa omiljenog dela kauča kako bi njihov usnuli mezimac imao više prostora. Šesnaest odsto njih reklo je da mora da "podmiti" mezimca grickalicama da bi duže "gledao TV", a 11 odsto anketiranih je možda malo zastranilo pa su ti ispitanici rekli da su promenili seriju jer im se činilo da se njihovim psima i mačkama ne dopada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: