"Nismo mogli da se venčamo na boljem mestu"

Pre venčanja, Karla je rekla svom budućem suprugu šta želi u životu. Sanjala je o osnivanju skloništa za životinje na farmi i konačno su otvorili Gappy Tails Farm u Ontariju.

Izvor: B92, petface.net

Utorak, 25.12.2018.

08:35

Foto: Thinkstock/Ilustracija

Karla i njen verenik ostvarili su san o osnivanju skloništa, navikli da se brinu o toliko životinja i bili su usred planiranja svog venčanja, koje je planirano da se održi u skloništu. Međutim, sudbina se iznenada okrenula, piše Petface.

"Te iste godine na putu za posao doživela sam saobraćajnu nesreću i povredila kičmu", rekla je Karla.

Ona je morala sate i sate da provodi na dugoj i intenzivnoj rehabilitaciji. Provodila je mnogo vremena sa životinjama i to joj je ublažilo bolove. Kada je stigao dan venčanja, a Karla je ojačala, znala je da će životinje imati veliku ulogu.

"Nismo mogli da smislimo bolje mesto za venčanje od skloništa za životinje. Mesto je delovalo umirujuće i isceliteljski. Želeli smo da budemo okruženi svima", rekla je Karla.

Dve svinje, Frenklin i Silvester, su pomogle oko prebrojavanja i provere inventara, a Dafni, spasena čivava, pridružila se mladencima u prvom plesu.

U zamenu za svu njihovu pomoć. Karla je znala da se mora do kraja držati dogovora.

"Iako je većina ljudi sa venčanja mislila da sam otišla kako bih se fotografisala, ja sam otišla da proverim još jednom sve životinje na farmi, da vidim da li su srećne i zadovoljne. Da proverim hranu i vodu životinjama", rekla je Karla.

Svinje i patke su bile oduševljene što vide svoju spasiteljicu, čak iako je billa obučena drugačije nego obično.

"Dok sam se brinula za životinje, moj muž se pobrinuo za goste, a onda smo se zamenili", navela je Karla.

Sav svoj život su posvetili ovim životinjama. Čak su i medeni mesec proveli u svom skloništu i srećni su zbog toga. Znaju da rade pravu stvar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: