Deset nemogućih situacija iz kojih su izbavljene životinje VIDEO

Organizacija "Animal Aid Unlimited" iz Indije svaki put nas zadivi svojim akcijama spasavanja životinja iz gotovo bezizlaznih životnih okolnosti. Ovog puta su na svom sajtu objavili kompilaciju deset neverovatnih spasavanja životinja.

Izvor: B92

Sreda, 26.09.2018.

17:15

Default images

Svakako je zadivljujuća akcija spasavanja kada se jedna krava zaglavila u betonskom prolazu kanala preko kojeg je napravljen prilaz u kuću. Bagerom su iskopali prolaz i onda kanapima vezali kravu, a potom je izvukli.

Radnici u Animal Aidu su radili najneverovatnije stvari, spuštali se u jame i bare kako bi izbavili kučiće iz kilograma i kilograma smeća. Najpotresnija scena je svakako pas koji hoda sa glavom nabijenom u plastičnu flašu. Takođe je jedna krava imala zaglavljenu limenku u ustima i nije mogla da je iščupa.

Pored svih nevolja, psi su se zaglavljivali između rešetaka na ogradama i kanalima, a ovi sposobni ljudi su uspevali da ih spasu i izvuku iz svih mogućih nevolja u koje su upadali.

"Vidimo ih u strahu, konfuziji, iscrpljujućim pokušajima da se popnu, izvuku iz rešetaka, izađu iz jama sa smećem, vodom, preskoče zidove ili se odbrane od plastike. Ovi ljudi, koji rade kao spasioci, će na kraju ipak ispuniti vaša srca olakšanjem, jer uspevaju da izvuku životinje iz svakakvih, pa čak i bezizlaznih situacija. Šta bi se desilo da nismo došli do rešenja za spasavanje? Predstavljamo deset životinja koje su spasene, a da nismo došli ove bi životinje umrle tamo gde su i bile. Ali, uz mnogo ljubavi i truda smo ih spasili", piše na sajtu "Animal Aid Unlimiteda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: