Neobičan par: Ovo tele i pas su najbolji prijatelji VIDEO

Neverovatno prijateljstvo između teleta i psa rodilo se na jednom imanju. Tele Baket i pas Kolton postali su nerazdvojni drugari i svakodnevno izvode razne ludorije zajedno.

Izvor: petface.net

Četvrtak, 13.09.2018.

13:58

Default images

Po imanju je uvek veselo i uvek je graja, a najzanimljiviji je par, tele i pas koji neprestano trče, skaču i međusobno se gurkaju. Čas Baket skače na Koltona, čas Kolton gricka uvo Baketu. Toliko su nerazdvojni da po ceo dan idu jedno uz drugo.

Vlasnica je poželela da kupi Baketa kada je bio malo tele. Uzela ga ja na aukciji za 10 dolara. Ona nije znala ništa o tome kako je imati kravu na imanju, ali joj je bilo izuzetno teško kada je saznala da je Baket odvojen od majke. Ona kaže da zna da mu je potrebno društvo.
"Kada sam prvi put videla Baketa i Koltona kako se gledaju, shvatila sam sve", rekla je vlasnica.

Ono što su uradili, pri svom prvom susretu, bio je dodir nosevima. Zatim su se grlili i stavljali glavu jedan na drugog.

Baket obožava da trči i tako sada svaki dan, dok rastu i razvijaju se, ova dva prijatelja su nerazdvojna i ispunjavaju ovo imanje srećom i radošću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: