Prizor koji će vam ulepšati dan: Beba pingvin uči da pliva VIDEO

Prelepi video-snimak prikazuje kako beba pingvin uživa u svojoj prvoj lekciji plivanja.

Izvor: B92

Sreda, 15.08.2018.

20:59

Prizor koji će vam ulepšati dan: Beba pingvin uči da pliva VIDEO
Youtube Printscreen

Dvomesečni pingvin, koji pripada vrsti Humboltovog pingvina, rodio se 1. juna u zoološkom vrtu Akron u Ohaju, a nakon što su ga roditelji odbacili, o njemu trenutno brinu zaposleni radnici, piše Metro.

Beba pingvin će se pridružiti ostalim pingivina u staništu zoo-vrta u narednim nedeljama, a do tada pohađa mini-školu plivanja.

"U početku se osećao nesigurno u vodi. Još uvek ne zna šta da radi sa nogama, ali sigurnost će graditi vremenom - kako sve više bude provodio u vodi", objasnio je radnik u zoo-vrtu.

Zaposleni se nadaju da će on steći i druge veštine kada bude integrisan u glavno stanište.

Trenutno je na putu da se pridruži ostalim pingvinama krajem avgusta, kada će konačno dobiti ime - o kojem trenutno odlučuju ljudi na stranici zoološkog vrta na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: